AXYS - TANATOPRAXIE TIMIȘOARA, este promotoarea tanatopraxiei (îmbălsămare modernă), în România.

O tehnică modernă, un procedeu complex de conservare care corespunde tuturor exigențelor contemporane în Uniunea Europeana, America și Canada.

Astăzi, în România, tanatopraxia este practicată de catre AXYS TANATOPRAXIE cu rezultate deosebite, datorită unei echipe dinamice de experți în domeniu, diplomați ai Institutului Francez de Tanatopraxie.

Performanța tehnicii tanatopraxice:

 • întârzierea procesului de tanatomorfoză (autoliză,descompunere) cu 8 la 10 zile, rehidratarea tegumentelor, redând corpului un aspect natural;

 • diminuarea majoră a cianozelor și a lividităților cadaverice până la dispariție

 • relaxarea fizionomiei feței și pigmentarea tegumentelor cu un aspect natural.

  Această tehnică, prin rezultatele obtinuțe, redă persoanei decedate un aspect demn, permite familiei și celor apropiați să păstreze o imagine reală a celui pe care l-au îndrăgit și nu în ultimul rând, se câștigă timpul necesar pentru organizarea în cele mai mici detalii a ceremonei de înmormântare, sau a transportului de corp pe distanțe lungi, în caz de nevoie.

  Toate aceste performanțe sunt datorate tehnicii de îmbălsămare, a materialului și a produselor utilizate în acest scop.

  Recent AXYS - TANATOPRAXIE, sub protecție OSIM, a hotărât să francizeze domeniului tanatopraxic, acordând pe această cale, posibilitatea serviciilor de pompe funebre să ridice nivelul de calitate a serviciilor oferite, la exigențele și așteptarile famililor îndoliate.

  Francizatul beneficiază de asistență prin preluarea know-how-ului adică a sumei de cunoștințe necesare developării acestei activități.

  Oferim condiții de francizare avantajoase, o pregatire riguroasă, totalitatea materialului necesar cât și soluțiile și produsele necesare executării unei îmbălsămări la acest nivel.

  Vă numărați printe cei care dau importanță calității ?